What a Great Game, You Should try

19 Ekim 2011 Çarşamba

KCK NIN DEVLET PROJESİNİ İTİRAF ETTİ


BDP'li Sırrı Süreyya Önder, KCK'nın devlet projesini önceki günkü konuşmasında resmen açık etti. Önder: Devletiniz batsın, yeni bir devlet kuracağız" dedi.
BDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder, önceki günkü kongrede KCK’nın gerçek niyeti faş etti. Önder, “Elbette ki yeni bir sistem yaratacağız” dedi.

PKK’yı da içinde barındıran terör örgütünün alternatif bir devlet projesi olan KCK’nın gerçek niyetini, BDP’li vekil Sırrı Süreyya Önder önceki gün, yeni bir Kürt partisinin oluşum kongresinde itiraf etti.
Terör örgütü PKK’nın internet sitesinde “Önder: Batsın devletiniz, yeni bir sistem yaratacağız” başlığıyla verilen haberde KCK’nın yeni devlet projesi olduğunun itirafı şu cümlelerle Sırrı Süreyya Önder tarafından açık edildi:
“Hepsi 'KCK' adına içeri tıkadılar. Efendim yeni bir devlet tasavvur ediyormuşuz. Eskisinden ne gördünüz, eskisinden ne gördük ki arkasından ağlayalım. Yere batsın sizin devlettiniz. Elbette ki yeni biR sistem yaratacağız”

KCK ALTERNATİF BİR DEVLET PROJESİ
KCK, bir süre medyada PKK’nın şehir yapılanması olarak tanımlandı. Ancak KCK’nın anayasası olarak bilinen KCK sözleşmesine ve KCK iddianamesine bakıldığında KCK’nın İran, Irak Türkiye ve Suriye’nin bir bölümünü içine alan içinde sözde yasama, yürütme ve yargı organlarının oluşturulduğu, vergi toplayan, mahkemesi olan ve içinde BDP, PKK, HPG, TAK gibi terör örgütlerini barındıran alternatif bir devlet projesi olduğu ortaya çıktı…
a.ç.



0 yorum:

Yorum Gönder