What a Great Game, You Should try

17 Ekim 2011 Pazartesi

ÜNİVERSİTELİ KIZA FUHUŞ TUZAĞI


    Üniversite kampüsünde 'Bayan ev arkadaşı' arıyorum ilanını gören 20 yaşındaki kız öğrenci, fuhuş batağına düşmekten son anda kurtuldu.

Antalya'da, ev arkadaşı arayan üniversiteli kızı ev gösterme bahanesiyle götürdükleri evde bir gece ellerini bağlayıp sandalyede rehin tutup bayılmadığı için sabah bırakan biri kadın 3 kişi yakalandı. Zanlıların, genç kıza tecavüz edip görüntüledikten sonra fuhuş çetesine satmayı planladıkları iddia edildi.
Olay, Muratpaşa İlçesinde yaşandı. Ev arkadaşı arayan Akdeniz Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Burcu G.D., üniversite kampusu girişindeki üstgeçitte ev arkadaşı arayanların ilanlarına bakarken Hatice D'nin (34) ilanındaki telefon numarasını aradı.

Burcu G.D. ile buluşan Hatice D., beraberinde kardeşi olduğunu söylediği 21 yaşındaki Erkan Y'yi de getirdi. Hatice D. ile Erkan Y., evi gösterme bahanesiyle genç kızı Muratpaşa İlçesindeki bir eve götürdü.
Eve geldiği sırada odada bekleyen Aytekin A.(37), Burcu G.D'nin arkasından gelerek eterli bezle genç üniversiteliyi bayıltmak istedi. Genç kızın bayılmaması ve bağırması üzerine zanlılar, elleri ve gözlerinden kızı bağlayıp bir odaya koydu.

Sabah olunca pişman olduklarını söyleyerek Burcu G.D'nin elleri ve gözlerini çözen 3 kişi, daha sonra üniversiteliyi serbest bıraktı.
Evden hızla ayrılan Burcu G.D hemen zanlılardan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine adrese baskın düzenleyen Antalya polisi, Hatice D., Erkan Y. ile Aytekin A'yı gözaltına aldı. Şüpheliler polisteki ifadelerinde, genç kıza tecavüz edip kamera ile görüntülemeyi, sonrasında ise şantaj yaparak fuhuş çetesine satmayı planladıklarını söyledi.
Üç şüpheli, sorgularının ardından Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.



0 yorum:

Yorum Gönder